الـلانـشـون " لـحـمـة الـمـرتـديـلا " . . .

هدى المطيري

عضو مجتهد


طريقة عمل اللانشون ( لحمة المرتديلا )


المقادير
دجاج بدون عظم او صدور دجاج----كاسه خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---انا حطيت النوعين وفيكم تحطوا فلفل اسود حب ---حسب النكهة -


الطريقة
نخلط بالخلاط اللحمة و باقي المكونات حتي تنعم و تتماسك




ثم نضعهم بورق بلاستيك مثل الصوره وبنضغط الطرفين حتي ما يصل اي هواء بالداخل ---ثم ورق المنيوم



نضع الرول فى حلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل

بنحطه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا بنقول 5 ساعات

بنقطعه حسب الرغبه وبنقدمه مع خضروات او سندويشات



اتمني انها تعجبكم جربوهاااااااااااااااااااا ودعولي


 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)

User Who Replied This Thread (Total Members: 2)

عودة
أعلى